وقتی شیرینی سنتی تبریز می خورید، طعم لذت بخشی است، طعمی که می تواند به ارمغان بیاورد.
در حالی که برخی از شکاکان به قند زیاد اعتقاد ندارند، والدین در همه جا التماس می کنند که متفاوت باشند.
علم امروزی همچنین نشان می دهد که شیرینی ها و شکر نیز تأثیر واقعی بر مغز دارند.
وقتی شیرینی می خورید، قند وارد معده شما می شود و به سرعت وارد جریان خون می شود.
زمانی که وارد جریان خون شما می شود، طولی نمی کشد تا به مغز شما برسد. در مغز شما، جادوی خود را انجام می دهد.
در حالی که مغز شما تنها 2 درصد از وزن بدن شما را تشکیل می دهد، 50 درصد از انرژی قند موجود در بدن را مصرف می کند.
مغز شما عاشق شکر است! چرا عاشق شکر است؟ از آنجا که شکر دوپامین را در هسته اکومبنس آزاد می کند، بخشی از مغز که با پاداش، تازگی و انگیزه مرتبط است.
دوپامین یک انتقال دهنده عصبی مهم است که نقش کلیدی در کنترل پاسخ های عاطفی ایفا می کند.
در واقع، نه تنها به ما کمک میکند تا پاداشها را تجسم کنیم، بلکه ما را قادر میسازد تا اقدامات لازم برای دستیابی به پاداش را انجام دهیم.
قند علاوه بر ترشح دوپامین در مغز، مواد افیونی درون زا را نیز آزاد می کند. اینها مسئول موج فوق العاده لذتی هستند که هنگام خوردن غذاهای شیرین احساس می کنید.
فواید خوردن خوراکی های شیرین
احساس شادی، آرامش و انگیزه تنها مزیت خوردن شیرینی ها نیست. خوراکی های شیرین دارای برخی از فواید سلامت جسمی نیز هستند.
کاهش خطر سکته و حمله قلبی شکلات تلخ سرشار از فلاونوئیدهای آنتی اکسیدانی است که برای قلب شما مفید است.
اگر این رادیکال های آزاد کنترل نشوند، می توانند آسیب جدی به بدن شما وارد کنند.
صنعت شیرینی در 15 سال گذشته رشد کرده است. اکنون یک تجارت پر رونق است.
این یکی از بخش های صنایع غذایی است که به سرعت در حال رشد است و یک تجارت پررونق است. از بستنی گرفته تا ژله پاپ، از قهوه تا آدامس گرفته تا آب نبات، شیرینی ها تقریباً بخشی از هر دسر هستند.
این شرکت ها در تولید آب نبات برای مشاغل شیرینی پزی تخصص دارند.
آنها آب نبات برای تزئین کیک و اقلام جدید تولید می کنند. صنعت شیرینی یکی از سریع ترین بخش های صنعت غذا در جهان در حال رشد است.