خوردن خرمای پیارم بندرعباس برای خوانندگان موجب تغییر صدا در آنها می شود

خرمای پیارم بندرعباس سرشار از ویتامین‌های B و C است، به محافظت از سلول‌های بدن، حفظ سلامت سیستم عصبی و حمایت از بدن برای بهبودی کمک می‌کند.

میوه خرما حاوی مقادیر زیادی ویتامین C و D است که باعث کاهش چین و چروک و جوانسازی پوست می شود.

همچنین خرما حاوی کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، منیزیم و روی است.

آهن و روی برای خون سازی مهم هستند. همچنین میوه خرما دارای مس است که به جذب آهن کمک می کند و عامل خوبی در تولید انرژی است.

پتاسیم به حرکت عضلات شما کمک می کند و در مدیریت فشار خون بسیار مهم است.

همچنین، میوه خرما دارای ویتامین B6 است که منجر به عملکرد بهتر مغز در سطوح خاصی از ویتامین B6 می شود.

خوردن این میوه ها در چند هفته آخر بارداری می تواند باعث گشاد شدن دهانه رحم شود و نیاز به زایمان القایی را کاهش دهد.

در مطالعه ای بر روی 69 زن باردار که 6 عدد خرما در روز را به مدت 4 هفته قبل از موعد مقرر مصرف می کردند، شانس شروع زایمان به طور طبیعی در مقایسه با افرادی که آن را نمی خوردند، 20 درصد افزایش یافت.

خرما

تأثیر مثبت خرما بر بارداری احتمالاً به دلیل ترکیباتی است که به گیرنده های اکسی توسین متصل می شوند و به نظر می رسد که اثرات اکسی توسین را در بدن تقلید می کنند.

اکسی توسین هورمونی است که باعث انقباضات در هنگام زایمان می شود.

گفته می شود خرما چندین فواید دیگر برای سلامتی دارد که هنوز به طور دقیق مورد مطالعه قرار نگرفته است.

سلامت استخوان ها: خرما حاوی مواد معدنی متعددی از جمله فسفر، پتاسیم، کلسیم و منیزیم است.

همه آنها برای پتانسیل آنها برای جلوگیری از بیماری های مرتبط با استخوان مانند پوکی استخوان مورد مطالعه قرار گرفته اند.

کنترل قند خون: خرما می تواند به تنظیم کمک کند.

دریافت فیبر کافی برای سلامت کلی شما مهم است.

فیبر می تواند برای سیستم گوارش مفید باشد و از یبوست جلوگیری کند. آنها حرکات منظم روده را تقویت می کنند، که به شکل گیری مدفوع کمک می کند.
علاوه بر این، فیبر موجود در خرما می تواند برای کنترل قند خون مفید باشد. آنها هضم را کند می کنند و می توانند از افزایش سطح قند خون بعد از غذا جلوگیری کنند.
به همین دلیل، خرما دارای شاخص گلیسمی (GI) پایینی است که میزان سریع افزایش قند خون شما را پس از خوردن یک غذای خاص اندازه می‌گیرد.