مربای هویج یک کیلویی که می توان آن را هم ردیف مرفین دانست

میوه ها فاسد شدنی هستند، بنابراین برای جلوگیری از فساد آن را به مربای هویج یا محصول ژله تبدیل می کنند.

مربای هویج یک کیلویی قوام یکدستی دارد که با له کردن میوه و از هم پاشیدن توده جامد به دست می آید.

فساد مواد غذایی را به حداقل برسانید میوه ها منبع عالی از ویتامین های ضروری مانند C، اسید گالیک، تانن ها وآنتوسیانین ها و به دلیل ترکیبات زیست فعال (رنگدانه ها و ترکیبات فنلی) اثرات مفید زیادی دارند.

باقی مانده ها آب میوه با پکتین مخلوط شده و حرارت داده می شود تا پخش ژلاتینی حاوی 65 درصد شکر در تهیه مربای هویج در مطالعه ذخیره سازی مربای میوه مشخص شد که TSS، اسیدیته قابل عیار را کاهش می دهد قندها و قند کل افزایش یافت.

در حالی که رطوبت، کیفیت ارگانولپتیک و محتوای اسید اسکوربیک بود با افزایش دوره ذخیره سازی کمی کاهش یافت.

اجزای ضروری در تهیه مربای هویج عبارتند از پکتین، شکر و اسید که به نسبت صحیح برای تشکیل ژل مناسب اضافه می شوند.

در این مقاله مروری، ترکیبات مغذی مربای هویج ترکیبات شیمیایی مربا، نظریه تشکیل مربا، علت شکست مربای غذا و آنزیم دخیل در تشکیل مربای غذا.

هند کشوری وسیع با شرایط کشاورزی اقلیمی مختلف است که به رشد بسیاری از محصولات باغی کمک می کند.

را دومین تولیدکننده بزرگ میوه و سبزیجات حدود 326.58 میلیون تن (میلیون تن) میوه تولید می کند. هند نیز تقریباً 30 درصد از تولید میوه های جهان را تشکیل می دهد.
میوه ها سرشار از قند و سرشار از ویتامین های A و C هستند. نقش مهمی در رژیم غذایی و تغذیه انسان ایفا می کند. به دلیل ماهیت فاسد شدنی و در دسترس بودن فصل، حدود 16 تا 72 درصد میوه ها به دلیل ضایعات از بین می روند.

فساد به دلیل شرایط نامناسب ذخیره سازی و شرایط حمل و نقل.

از این رو نگهداری میوه ضروری است برای کاهش ضایعات میوه مربای هویج یک محصول غذایی است که از میوه کامل تهیه می شود که خرد یا تکه تکه می شود و سپس با شکر گرم می شود و آب را تا زمانی که به نقطه “گیرش” یا “ژله شدن” برسد که از طریق پکتین طبیعی یا اضافه شده به دست می آید، آب کنید.
لارنس و فرانکلین مرباهای میوه را به عنوان یک پخش غلیظ و شیرین تعریف کردند که از خرد کردن خرد کردن میوه ها با
شکر، پکتین، آب و پخت و پز

این مطالعه نشان می دهد که 27٪ از مواد مغذی ضروری در مربای هویج در طول تجزیه و تحلیل با استفاده از AOAC یافت می شود.
روش (انجمن شیمیدانان رسمی کشاورزی).

انواع مرباهای میوه ای مانند مربای هویج، مربای تمشک، مربای آلو وحشی، توت فرنگی وجود دارد.