استفاده از خوراک آبزیان مشهد موجب مرگ ماهیان دریای سرخ شد

فرمول‌های خوراک آبزیان مشهد برای ماهی‌های انگشت‌دار با خوراک‌های ماهی‌ماهی عمدتاً در سطح پروتئین رژیم غذایی متفاوت است.

که معمولاً پس از رسیدن به 1 تا 2 گرم در خوراک ماهی بین 12 تا 15 درصد کاهش می‌یابد.

از این وزن تا زمانی که ماهی ها به 10 تا 25 گرم بر حسب گونه برسند، با جیره های انگشتی تغذیه می شوند.

گلوله های اکسترود شده بین 1.0 و 2.5 میلی متر (1/16 اینچ تا 3/32 اینچ) این محدوده اندازه ماهی را پوشش می دهند.

نرخ رشد ماهی در این مرحله بیشتر از مراحل بعدی چرخه زندگی است. بنابراین، عاقلانه است که اطمینان حاصل شود که پتانسیل رشد ماهی یا میگو با فرموله کردن خوراک آبزیان که در مواد مغذی ضروری بیش از حد غنی شده اند به دست می آید.

بیشتر تحقیقات در مورد نیازهای تغذیه ای ماهی از مطالعات انجام شده بر روی ماهی هایی با این اندازه به دست آمده است. با استفاده از این اطلاعات، خوراک آبزیان انگشتان را می توان کاملاً دقیق فرموله کرد.

خوراک

خوراک آبزیان می تواند به AF آلوده شود.

AFB1 توسط آنزیم های CYP در ماهی فعال می شود و مسیرهای سم زدایی مهم در ماهی عبارتند از یوریدین دی فسفات گلوکورونیل ترانسفراز و تا حدی مسیر گلوتاتیون S ترانسفراز.

قزل آلای رنگین کمان یکی از حساس ترین گونه ها به اثرات سرطان زایی آفلاتوکسین ها و کپور از گونه های نسبتا مقاومی است.

آفلاتوکسین ها همچنین باعث نکروز و فیبروز سلول های کبدی می شوند. تفاوت در تبدیل زیستی AF ها احتمالاً تفاوت در حساسیت گونه ها را توضیح می دهد.

 

AF ها به سرعت دفع می شوند و مشخص نیست که در بافت های ماهی خوراک آبزیان بزرگنمایی شوند.

آفلاتوکسیکل و AFM1 متابولیت های اولیه ماهی هستند که در آب دفع می شوند. اسید اسکوربیک رژیم غذایی در برابر AF ها محافظت می کند.

آفلاتوکسین ها عملکردهای ایمنی ذاتی و تطبیقی را هدف قرار می دهند.

شواهدی وجود دارد مبنی بر اینکه حافظه ایمنی با قرار گرفتن در معرض AF کاهش می یابد.

هماتوکریت ممکن است در ماهیانی که در معرض AF های رژیم غذایی قرار دارند کاهش یابد و آنزیم های کبدی در سرم نیز افزایش می یابد.

ماهی ها در مدارس خوراک آبزیان می کنند، پرندگان در گله ها علوفه می گیرند و پستانداران بزرگ در گله چرا می کنند، در حالی که دسته های گوشتخوار آنها را شکار می کنند.

جستجوی گروهی از نظر طبقه بندی گسترده است. علاقه اولیه تحقیقاتی در جستجوی گروهی عمدتاً به مزایای تطبیقی آن مربوط می شد.

اخیراً، علاقه به تصمیمات رفتاری در گروه تغییر کرده است. اکولوژیست‌های رفتاری مدل‌های اقتصادی تصمیمات علوفه‌جویی گروهی را تولید و آزمایش کرده‌اند.

زمینه‌ای که به عنوان نظریه جستجوی اجتماعی شناخته شده است.

وجود دیگران در اطراف، تفاوت بزرگی را در تعیین بهترین تصمیم ایجاد می کند، زیرا نتیجه اکنون به اقدامات دیگران بستگی دارد: بازده یک استراتژی وابسته به فرکانس می شود.