دوستداران قهوه مشهد در سراسر جهان که به سراغ نوشیدنی صبحگاهی مورد علاقه خود می روند، احتمالاً به فواید یا خطرات آن برای سلامتی فکر نمی کنند.
و با این حال، این نوشیدنی موضوع تاریخ طولانی بحث بوده است. در سال 1991 قهوه توسط سازمان بهداشت جهانی در فهرست سرطانزاهای احتمالی قرار گرفت.
در سال 2016 این نوشیدنی تبرئه شد، زیرا تحقیقات نشان داد که این نوشیدنی با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط نیست. برعکس، در میان افرادی که به طور منظم قهوه مینوشیدند،
پس از در نظر گرفتن سابقه مصرف سیگار، خطر ابتلا به سرطانهای خاص کاهش یافت. تحقیقات انباشته شده اضافی نشان می دهد که وقتی قهوه در حد اعتدال مصرف شود.
قهوه و سلامتیخاص، کسانی که در کنترل فشار خون خود مشکل دارند، ممکن است بخواهند مصرف قهوه خود را تعدیل کنند. همچنین به زنان باردار توصیه میشود.
که روزانه کمتر از 200 میلیگرم کافئین، یعنی مقدار آن در 2 فنجان قهوه، مصرف کنند، زیرا کافئین از طریق جفت به جنین میرود و با کاهش بارداری و وزن کم هنگام تولد همراه است.
به دلیل عوارض جانبی بالقوه منفی که برخی افراد هنگام نوشیدن قهوه کافئین دار تجربه می کنند، لازم نیست اگر قبلاً قهوه کافئین دار می نوشند شروع به نوشیدن آن کنید یا مقداری را که در حال حاضر می نوشید افزایش دهید،
زیرا استراتژی های رژیم غذایی دیگری برای این کار وجود دارد. سلامتی خود را بهبود بخشید اگر فردی به کافئین حساس باشد، قهوه بدون کافئین گزینه خوبی است و طبق تحقیقاتی که در بالا خلاصه شد، فواید سلامتی مشابه قهوه کافئین دار را ارائه می دهد. همچنین مهم است که به خاطر داشته باشید که چگونه از دم کردن خود لذت می برید. کالری اضافی، شکر و چربی اشباع شده در یک نوشیدنی قهوه خانه ای مملو از خامه فرم گرفته و شربت طعم دار ممکن است.