لیمو ترش باریج 75 یک میوه محبوب است که مردم به مقدار کم از آن برای طعم دادن به غذا استفاده می کنند.
با این حال، به دلیل طعم شدید و ترش، به ندرت آنها را به تنهایی مصرف می کنند.
لیمو ترش به محصولات پخته شده، سس ها، سس های سالاد، مارینادها، نوشیدنی ها و دسرها طعم می بخشد و همچنین منبع خوبی از ویتامین C است.
یک لیمو ترش 58 گرمی می تواند بیش از 30 میلی گرم (میلی گرم) ویتامین C را تامین کند.
ویتامین C برای سلامتی ضروری است و کمبود آن می تواند منجر به مشکلات سلامتی شود.
کاشفان اولیه این را می دانستند و در سفرهای طولانی خود لیمو ترش را برای کمک به پیشگیری یا درمان اسکوربوت، یک بیماری تهدید کننده زندگی که در میان ملوانان رایج بود، مصرف کردند.
کدام غذاها می توانند به کاهش فشار خون کمک کنند؟
آنتی اکسیدان ها ممکن است به جلوگیری از آسیب سلولی توسط رادیکال های آزاد که می تواند منجر به سرطان شود، کمک کند.
با این حال، دقیقا مشخص نیست که چگونه آنتی اکسیدان ها می توانند به پیشگیری از سرطان کمک کنند.
بر اساس یک بررسی، افراد مبتلا به آسم که در زمان سرماخوردگی مقادیر بیشتری ویتامین C و سایر مواد مغذی مصرف میکنند، ممکن است حملات آسم کمتری را تجربه کنند.
نویسندگان شواهدی یافتند که نشان میدهد ویتامین C برای افرادی که دچار حساسیت بیش از حد برونش هستند، زمانی که سرماخوردگی هم داشتند، مفید است.
جفت کردن غذاهای حاوی ویتامین C با غذاهای غنی از آهن، توانایی بدن برای جذب آهن را به حداکثر میرساند.
با این حال، مصرف زیاد لیمو ترش می تواند باعث ایجاد مشکلات گوارشی در افرادی شود که از مکمل های آهن استفاده می کنند.
به همین دلیل، بهتر است آهن را از منابع غذایی مانند جگر گاو، عدس، کشمش، لوبیا خشک، گوشت حیوانات و اسفناج دریافت کنید.
فشار دادن کمی آب لیمو ترش روی یک سالاد حاوی برگ های بچه اسفناج می تواند به حداکثر رساندن دریافت آهن و ویتامین C کمک کند.
در اینجا درباره کم خونی فقر آهن بیشتر بدانید.
غذاهایی که سرشار از ویتامین C و سایر آنتی اکسیدان ها هستند ممکن است به تقویت سیستم ایمنی در برابر میکروب هایی که باعث سرماخوردگی و آنفولانزا می شوند کمک کنند.
یک بررسی نشان داد که اگرچه مکملهای ویتامین C به نظر نمیرسد بروز سرماخوردگی را در یک جمعیت کاهش دهند.