ترخون خشک 1401 بهترین عملکرد را زمانی دارد که از آن به صورت خام استفاده کنید، یا آن را در پایان پخت غذا اضافه کنید تا طعم خود را حفظ کند.
برای پخت طولانی در نظر گرفته نشده است زیرا ممکن است تلخ شود.
اگر آن را در یک سس مانند من برای سالاد فرانسوی کلاسیک خود Niçoise در زیر استفاده کنید، یک هفته یا بیشتر دوام خواهد داشت.
از این نوع سس می توان در انواع سالاد مدیترانه ای حتی سالاد لوبیا استفاده کرد!
وقتی ترخون خشک پیدا کردید، مقداری از آن را هدر ندهید. اگر نمی توانید از همه آن استفاده کنید، آن را حفظ کنید!
برای نگهداری کوتاه مدت، ترخون تازه را در یک حوله کاغذی مرطوب بپیچید و در یک کیسه پلاستیکی در یخچال قرار دهید. حدود یک هفته یا بیشتر طول خواهد کشید.
همچنین می توانید ترخون را با آویزان کردن آن در مکانی خنک و دور از نور خورشید خشک کنید.
وقتی خشک شد، برگ ها را جدا کنید و در یک شیشه یا کیسه پلاستیکی دربسته بسته بندی کنید. اگر از دستگاه آبگیری استفاده میکنید.
ترخون خشک با انواع ماهی ها، از ماهی قزل آلا گرفته تا ماهی تن و اسنپر، به خوبی بازی می کند و حتی در سس غوطه وری برای چوب ماهی نیز کار می کند. از ترخون تازه با دوکفه ای مانند صدف و گوش ماهی نیز استفاده کنید.
ترخون تازه را در هر نوع غذای مرغ که فکرش را می کنید امتحان کنید سالاد مرغ، پای قابلمه مرغ، مرغ پوشیده شده با سس ترخون خامه ای.
ترخون خشک عطر و طعم کاملاً قوی ای دارد که با سبزیجات برشته، کبابی یا به آرامی پخته شده (به علاوه روغن زیتون و نمک فراوان!) به خوبی بازی می کند.
من هوس این شلغم بچه برشته شده با وینگرت خردل موستری را دارم.
مارچوبه بو داده با سس لیمو خامه ای و یک تخم مرغ آب پز؛ این پیازچه های کامل کره ای پخته شده نابغه.
و من مطمئن هستم که می دانید که کنگر کبابی به چیزی جز یک آیولی خوب نیاز ندارد این دستور پخت با ترخون بسته بندی شده است.
به هر حال، ترخون خشک به همان اندازه با سبزیجات در یک سوپ خامه ای ترکیب می شود.
مانند این سوپ ها برای تمام فصول: مارچوبه و ماست (بهار تا تابستان)، کدو سبز سیر (از تابستان تا پاییز)، ریشه کرفس و سیب (پاییز به زمستان).