این فصل در مورد تولید چربی ها و روغن حیوانی گاوی از منابع گیاهی بحث می کند.
در فرآیند استخراج روغن های گیاهی، روغن های پالپ نزدیک به محل تولید میوه روغنی تولید می شوند.
به عنوان یک پیش تیمار، میوه خرما پخته می شود و سپس میوه از ساقه دسته جدا می شود.
زیتون ها فقط له می شوند. سپس روغن را با فشار دادن استخراج کرده و سانتریفیوژ می کنند.
کیک پرس حاصل از روغن حیوانی تبریز و پالپ را می توان خشک کرد و به عنوان ماده قابل احتراق استفاده کرد.
و در نتیجه بخشی از انرژی مورد نیاز برای تولید آن را تامین می کند.
دانه های روغنی را می توان به راحتی ذخیره و حمل کرد. بنابراین روغن های گیاهی نزدیک به مصرف کننده استخراج می شوند.
به عنوان یک پیش تیمار، دانه های روغنی و روغن حیوانی تمیز می شوند.
احتمالاً پوسته آن جدا می شوند، کاهش می یابند، تحت عملیات حرارتی قرار می گیرند و لخته می شوند.
روغن تمام میوه های روغنی را می توان با فشار استخراج کرد.
دانه های روغنی را می توان با حلال استخراج کرد.
پرس و کنجاله استخراج شده از تولید روغن بذر و روغن حیوانی صنعتی معمولاً به عنوان علوفه استفاده می شود.
روش تولید روغن ها به مواد اولیه بستگی دارد.
تنها مواد اولیه ای که می توان بدون افت کیفیت برای مدت طولانی ذخیره کرد دانه های روغنی هستند.
- منابع:
- تبلیغات: