اگر طعم چای زنجبیل خیلی قوی است، همیشه می توانید آب داغ بیشتری برای رقیق شدن آن اضافه کنید.
از آنجایی که چای زنجبیل فقط حاوی زنجبیل و آب داغ است، کافئین ندارد. با این حال، اگر چای زنجبیل را با استفاده از چای کیسه ای از پیش ساخته شده درست می کنید، حتما برچسب ها را بررسی کنید.
انواع خاصی از برگ های چای، مانند سیاه یا سبز، کافئین اضافه می کنند.
مطالعات نشان داده اند که مکمل زنجبیل می تواند شرایط التهابی مفصل مانند استئوآرتریت و آرتریت روماتوئید را بهبود بخشد.
چای زنجبیل به دلیل خواص آنتی اکسیدانی خود می تواند در حمایت از سیستم ایمنی نیز نقش داشته باشد.
تحقیقات همچنین نشان داده است که مصرف زنجبیل با کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و جلوگیری از حملات قلبی و لخته شدن خون به محافظت در برابر بیماری های قلبی کمک می کند.
تحقیقات همچنین نشان داده است که زنجبیل ممکن است به تسکین درد، مانند زانو درد ناشی از آرتروز کمک کند.
در حالی که چای کیسه ای با طعم زنجبیل یا دم کرده زنجبیل به راحتی در دسترس است، می توانید به راحتی چای زنجبیل را از ابتدا با آب جوش، ریشه زنجبیل تکه شده، آب لیموی تازه و عسل درست کنید.
چای زنجبیل خود را مستقیم یا با مقداری لیمو بنوشید، یا برای همین فواید از آن به صورت سرد لذت ببرید.
و گزینههای شما به چای سرد یا داغ قدیمی محدود نمیشود.
او ادامه داد: “همچنین می توانید از 8 اونس چای زنجبیل شیرین نشده به عنوان پایه مایع اسموتی های خود استفاده کنید.
این چای کاملاً زنجبیل نیست، اما شامل ایجاد یک شربت ساده زنجبیل تازه، اضافه کردن یک لیمو اسپریتز و پر کردن آن با نوشابه است. این زنجبیل خانگی 10 تایم است.
احساس نفخ می کنید؟ به گفته یک متخصص تغذیه، این 5 ماده غذایی می توانند به خلاص شدن از شر آن کمک کنند.
ممکن است به مدیریت کلسترول کمک کند.
گورین توضیح می دهد که علاوه بر این، مصرف زنجبیل ممکن است برای سطح کلسترول مفید باشد.
در یک مطالعه، داوطلبان مبتلا به دیابت نوع 2، چای سیاه همراه با هل، دارچین، زنجبیل یا زعفران را به مدت دو ماه در مقابل چای به تنهایی مصرف کردند.
کسانی که این ادویه ها را در چای خود مصرف می کردند، اثرات مفیدی بر سطح کلسترول تام و همچنین کلسترول LDL (“بد”) و HDL (“خوب”) خود داشتند.