اخیراً، یک روش جدید ارزیابی رژیم غذایی، ظروف چینی پذیرایی که میزان مصرف غذاهای مخلوط را به جای غذاهای منفرد خام ارزیابی می کند، در چندین کشور توسعه یافته است.
به عنوان مثال، یک FFQ مبتنی بر ظرف که در کره جنوبی ایجاد شده است، شامل 112 غذای خوراکی مانند سبزیجات سرخ شده با نودل سیب زمینی است که در آن شرکت کنندگان به دفعات مصرف و اندازه هر ظرف پاسخ می دهند.
همچنین، یک نسخه وب از رکورد ظروف بلور پایه دار رژیم غذایی مبتنی بر ظرف، که از روش ورودی بر اساس اقلام غذا استفاده می کند، اخیراً در ژاپن توسعه یافته است.
این روشهای ارزیابی رژیم غذایی مبتنی بر ظروف دکوری نقره اطلاعات دقیقی را در مورد غذاهای تکی درخواست نمیکنند.
از این رو، مزایای بالقوهای از جمله بار شرکتکننده کم، سهولت تجزیه و تحلیل دادهها یا تجویز و موارد دیگر دارند.
برآورد دقیق دریافت غذاها و مواد مغذی خاص.
از آنجا که ظروف غذا پلاستیکی مخلوط نشان دهنده ترکیب و مقدار غذاها و روش پخت و پز است، بررسی منابع مغذی بر اساس ظروف به جای مواد غذایی ممکن است در توصیف الگوهای غذایی جمعیت ها مفید باشد.
- منابع:
- تبلیغات: