قیسی 1401 یکی از آجیل های ضروری است زیرا کاربردهای مختلفی برای آجیل دارد و دسترسی به آن را میسر می کند.
قیسی از میوه خشک شده زردآلو تشکیل شده است که حاوی اجزای بسیار غنی است که آن را به این شکل در فصول مختلف سال در دسترس قرار داده است.
بسیار قابل توجه زردآلو و قیسی آن از جمله غذاهایی است که طرفداران زیادی دارد و با افزایش عرضه آن در بازار، شاهد استقبال مثبت آن هستیم. راه های مختلفی برای بهره برداری از خواص زردآلو علاوه بر خوردن تازه آن وجود دارد.
خشک کردن زردآلوی تازه و رسیده به میوه های خشکی که ممکن است در فصول آینده مورد استفاده قرار گیرد.
یکی از رایج ترین روش ها برای این منظور است. خشک کردن زردآلو یکی از موثرترین روش ها برای افزایش طول عمر این میوه است و کاربردهای فراوان آن در دسترس تر شده است.
پتاسیم در زردآلوی تازه به وفور یافت می شود، اما قیسی نسبت به میوه تازه دارای پتاسیم بالاتری است.
پتاسیم یک عنصر حیاتی در متابولیسم و عملکرد بدن و همچنین متابولیسم و عملکرد بافتها، اندامها و سایر سلولها است.
پتاسیم موجود در رژیم غذایی برای سلامت قلب و کنترل فشار خون ضروری است. آهن در قیسی بیشتر از زردآلو تازه است.
طبق گفته سازمان بهداشت جهانی، غذاهای غنی از آهن می توانند به جلوگیری از کم خونی ناشی از فقر آهن، که شایع ترین وضعیت تغذیه ای در جهان است، کمک کنند.
ابن سینا برای تقویت اعصاب و کم خونی مصرف روزانه 50 گرم هسته زردآلو یا قیمه را پیشنهاد کرد.
نصف فنجان می تواند تا 10 درصد از آهن مورد نیاز روزانه شما را تامین کند.
قیسی علاوه بر این ویتامین ها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان نیز می باشد.
طبق مطالعات، میوه های بالغ حاوی آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به میوه های کاملا رسیده هستند.